برگزاری نشست هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان
نشست هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان استان در شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان برگزار شد
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در این نشست که به ریاست مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان به عنوان رییس هیات اندیشه ورز سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان برگزار شد،بامعرفی ظرفیت های صنعتی و معدنی استان بر اساس گزارشات مرکز مطالعات پژوهشی وزارت صنعت،معدن و تجارت، مزیت های سرمایه گذاری در 32 شهرک و ناحیه صنعتی گستره سیستان و بلوچستان نیز به عنوان بستری آماده و مطمئن برای جذب سرمایه گذاری بیان گردید.
به گزارش روابط عمومی،نشست هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با حضور برخی مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط ،مدیر سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه سلمان،رییس خانه صنعت و معدن استان و برخی مقامات و مدیران محلی با هدف شناسایی، تسهیلگری و تصمیم سازی در حل مشکلات و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال حوزه صنعت و معدن استان در سالن جلسات شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در این نشست که به ریاست مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان به عنوان رییس هیات اندیشه ورز سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان برگزار شد، با معرفی ظرفیت های صنعتی و معدنی استان بر اساس گزارشات مرکز مطالعات پژوهشی وزارت صنعت،معدن و تجارت، مزیت های سرمایه گذاری در 32 شهرک و ناحیه صنعتی گستره سیستان و بلوچستان نیز به عنوان بستری آماده و مطمئن برای جذب سرمایه گذاری بیان گردید.
وی بیان داشت: به موازات تلاش ها و کوشش های مجاهدانه تولید کنندگان و صنعتگران برخی مسایل از قبیل نیاز به تامین مالی، تسهیلات بانکی سرمایه در گردش و ثابت، تسهیلات نوسازی و بهسازی ماشین آلات خطوط تولید، امور مالیاتی،بیمه تامین اجتماعی،قطعی برق و عدم حمایت دستگاه های اجرایی در خرید از محصولات تولیدی در استان، عدم توجه به طرح آمایش صنعتی و مطالعات بازار ، عدم تولید محصولات صادرات محور و استفاده از فرصت بی نظیر مرز توسط سرمایه گذاران به عنوان برخی از عمده مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی طرح موضوع و تبادل نظر شد.
" علیرضا راشکی" افزود: با توجه به ناترازی در تامین و تولید برق و برای جلوگیری از قطعی برق در شهرک ها و نواحی صنعتی استان تمهیداتی از جمله ایجاد زون انرژی ها نو، خورشیدی و تجدید پذیر در شهرک های صنعتی زاهدان و خاش انجام شده و در این زمینه تاکنون 6 قرارداد با سرمایه گذاران منعقد شده است.البته در حال مطالعات مکان یابی زمین برای ایجاد زون انرژی های خورشیدی و تجدید پذیر در سایر شهرک ها و نواحی صنعتی استان می باشیم.
وی اظهار کرد: به علاوه احداث واحدهای نیروگاهی مولد مقیاس کوچک (CHP) و استفاده از شرکت های دانش بنیان برای ارایه مشاوره های فنآورانه به صنایع و واحدهای تولیدی توانمند در شهرک ها و نواحی استان برای تولید و تامین برق در دستور قرار گرفته است. بهره برداری از یک واحد نیروگاهی مولد مقیاس کوچک (CHP) با توان 15مگاوات در شهرک صنعتی ایرانشهر و انعقاد قرارداد برای احداث واحد نیروگاهی دیگر با ظرفیت 25مگاوات از جمله اقدامات انجام شده می باشد.
در این نشست مدیر کل امور اقتصادی و دارایی سیستان و بلوچستان به عنوان رییس هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان استان گفت: عدم آشنایی اکثریت مدیران و صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی به قوانین و مقررات مالیاتی و بیمه تامین اجتماعی یکی از عمده مشکلات حوزه تولید و صنعت می باشد.
وی خاطر نشان کرد:در این باره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان با برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات مالیاتی برای مدیران واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان پیشگام بوده و جای تقدیر دارد. به طور یقین با برگزاری این گونه دوره های آموزشی مستمر و برنامه ریزی شده تا حدی قابل توجهی می توان مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را برطرف کرد.
" عباسعلی رضایی" گفت: نقش هیات اندیشه ورز سازمان بسیج ادارات و کارمندان، تسهیلگری، بهبود شرایط کسب و کار، شناسایی مشکلات و ارایه راهکارها ، تصمیم سازی و دعوت از تمامی مدیران مرتبط به دور یک میز برای رشد،سازندگی و پیشرفت استان است و رسیدن به این هدف مستلزم کار گروهی و منسجم، و به دور از بخشی نگری است.
رییس هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان استان یادآور شد: استفاده از توان هم افزایی تمامی مدیران دستگاه های اجرایی ، بررسی امکان انعقاد تفاهم نامه دستگاه های اجرایی با شبکه بانکی استان به منظور افزایش منابع برای تامین مالی حوزه صنعت و معدن،پیشنهاد به مدیران عالی استان در ارایه مشوق های سرمایه گذاری برای تولیدکنندگان،صنعتگران و فعالان اقتصادی و ارایه بسته های حمایتی از صنعت و معدن در مناطق کمتر برخوردار و محروم و همچنین استفاده از ظرفیت نخبگانی هیات های اندیشه ورز دانشگاهی مورد بحث و تاکید قرار گرفت.
وی گفت: در این نشست مقرر شد مشکلات حوزه صنعت و تولید استان پس از احصاء به صورت دسته بندی موضوعی در کمیته های تخصصی مطرح و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی مربوط برای حل آنها تصمیم گیری گردد تا شاهد حل مشکلات و بهبود شرایط به صورت ملموس و عینی باشیم.
شایان ذکر است سلسله نشست های هیات اندیشه ورزی سازمان بسیچ ادارات و کارمندان سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به صورت دوره ای با هدف گذاری برای حل مشکلات مردم و پیشرفت همه جانبه استان با دبیری سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه سلمان برگزار می شود.
نظر دهید