یکشنبه 04 آذر 1403

استاندار سیستان و بلوچستان: طراحی و اجرای محدوده دانش بنیان در تمامی شهرک ها و نواحی صنعتی استان انجام می شود

  • 1401/01/27 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 186
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
  • /ZL2b
استاندار سیستان و بلوچستان : طراحی و اجرای محدوده دانش بنیان در تمامی شهرک ها و نواحی صنعتی استان

استاندار سیستان و بلوچستان: طراحی و اجرای محدوده دانش بنیان در تمامی شهرک ها و نواحی صنعتی استان انجام می شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طراحی و اجرای محدوده دانش بنیان برای تمامی شهر ک ها و نواحی صنعتی استان ابلاغ شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طراحی و اجرای محدوده دانش بنیان برای تمامی شهر ک ها و نواحی صنعتی استان ابلاغ شده است.

"حسین مدرس خیابانی " در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه اظهار داشت :علاوه بر آن تکلیف شده است تا در کنار این محدوده دانش بنیان ، کلینیک های صنعت و عارضه یابی نیز برای رفع مشکلات شرکت های نوپای دانش بنیان استقرار پیدا کند.

وی ابراز داشت: اما در عین حال با توجه به شعار سال مبنی بر "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی "درجه بندی شهرک ها و نواحی صنعتی از نظر شاخص میزان فعالیت واحد های تولیدی برای تصمیم گیری های بهینه نیز تکلیف شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان یاد آور شد:با توجه به اینکه شهرک های صنعتی کانون های تولید و اشتغال کشور محسوب می شوند و همچنین  منویات مقام معظم رهبری ، از واحد های تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی به صورت ویژه حمایت می شود تا میزان بیکاری استان از  2 رقمی بودن خارج شود.

مدرس خیابانی خاطر نشان کرد: بدین منظور با هدف افزایش میزان اشتغال زایی در استان ، حمایت از واحد های تولیدی، طرح های توسعه ای ، سرمایه گذاری و احداث واحد های جدید با توجه ویژه بر صنایع دانش بنیان در دستور کار قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: حمایت ویژه از زنان سرپرست خانوار و جوانان نیز در خصوص طرح های دانش بنیان و مولد تکلیف شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در شورای اداری استان تامین نیاز و خرید های دستگاه های اجرایی از واحد های تولیدی داخل استان مورد تاکید قرار گرفته است.

مدرس خیابانی گفت: به پیمانکاران داخل و خارج استان نیز دستور داده شده است تا در اجرای طرح های بزرگ استان حداقل 80 درصد از نیرو های بومی به شرط مهارت آموزی استفاده کنند.

وی افزود : با بررسی های صورت گرفته یکی از معضلات استان کمبود نیروی ماهر است ، که در این راستا باید فرهنگ و باور عخمومی مردم را به تکریم و احترام نیروی ماهر تغییر داده و منزلت اجتماعی به سمت مشاغل مهارت محور تغییر پیدا کرده و نباید تکریم و منزلت منحصرا به کسب مدارج دانشگاهی باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: از دیگر مواردی که تکلیف شده است جلوگیری از واگذاری اراضی صنعتی به سمت و سوی انبار داری است و همچنین طراحی مشوق برای واحد های صنعتی ای که بنا به دلایلی تعطیل شده و هم اکنون سوله صنعتی آنها  محل دپوی کالا و تبدیل به انبار شده است.

مدرس خیابانی اظهار داشت: در این راستا بایستی واحد های تعطیل شناسایی شده و واحد های مذکور با صاحبان طرح های دانش بنیان مشارکت کرده و یا واحد مذکور به این شرکت ها اجاره داده شود ، که در این راستا باید مشوق هایی نیز طراحی و تدین شود.

وی درحاشیه  بازدید از محدوده سوله های دانش بنیان شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه ابراز داشت:در واگذاری سوله ها و یا زمین صنعتی باید دقت کامل به عمل آید که به طرح های دانش بنیان قوی ، صنعتگر واقعی و کننده کار  واگذار شود.

استاندار سیستان و بلوچستان  یاد آور شد: در این راستا استانداری به عنوان دولت آمادگی کامل دارد تا  برای حمایت از آنها درخصوص تخصیص منابع مالی و بودجه های تدابیر لازم را اندیشیده و اقدام کند.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در هشرک صنعتی زاهدان میرجاوه با گستره 900 هکتار بالغ بر 600 فقره قرارداد بهره برداری شده است.

" علیرضا راشکی " اظهار داشت: شهرک صنعتی زاهدان کارگاهی نیز یکی از برترین شهرک های کارگاهی و صنفی کشور دارای 300 واحد فعال است.

وی تاکید کرد: هم اکنون در شهرک های صنعتی و محوری این استان کلینیک های عارضه یابی استقرار دارند و بسیار خوب فعالیت می کنند.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان یاد آور شد: علاوه بر سوله های دانش بنیان و بار انداز شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه،  5 واحد تولیدی نیز  مورد بازدید استاندار سیستان و بلوچستان و هیات همراه قرار گرفت که این 5 واحد مذکور شرکت هایی  همچون  آرمان سلامت نیمروز ، شرکت تور ماهیگیری ایران ،شرکت سازه گستر ایرانشهر ، سحر صنعت شرق و پلیمر پاکت پرند زاهدان را در بر می گیرد.

راشکی خاطر نشان کرد: شرکت آرمان سلامت نیمروز تولید کننده انواع ماسک جراحی و اتاق عمل و  با گستره  3612  متر مربع ، و سرمایه گذاری 32 میلیارد و 844 میلیون ریال بر اساس ارقام  ثبتی  زمینه اشتغال را برای 14 نفر فراهم کرده است.

وی بیان کرد: شرکت تور ماهیگیری نیز با گستره 7282  متر مربع ، سرمایه گذاری 53 میلیارد و 326 میلیون ریال و اشتغال 95 نفر بر اساس ارقام دفتری در زمینه تولید تور ماهیگیری ،انواع ریسمان و طناب از الیاف بشر ساخت یا مخلوط ، انواع طناب از پلی پروپیلن ، چند لا تابی طناب و رنگرزی نخ پنبه ای و الیاف مصنوعی فعالیت می کند.

 مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان یاد آور شد: شرکت سحر صنعت شرق ، تولید کننده ، انواع شیر و ماست و دوغ  با گستره 10840 متر مربع ، سرمایه گذاری 43 میلیارد ریال و اشتغال 12 نفر بر اساس ارقام دفتری ، از دیگر شرکت هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت .

راشکی اضافه کرد:  شرکت پلیمر پاکت پرند زاهدان ، تولید کننده کیسه پلی پروپیلن بافته شده لمینت شده با گستره 14540 متر مربع ، سرمایه گذاری 216 میلیارد ریال بر اساس ارقام دفتری  زمینه  اشتغال  را برای 165 نفر فراهم کرده است.

وی ادامه داد: شرکت سازه گستر ایرانشهر ، تولید کننده انواع تیرچه فلزی فولادی با سرمایه گذاری 6 میلیارد ریال و اشتغال 6 نفر بر اساس ارقام دفتری در زمینی به گستره 8500 متر مربع قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,سیستان و بلوچستان,1-2-اخبار استاني,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 17201
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب