یکشنبه 04 آذر 1403

در افق بلند مدت و مجموعه برنامه‌هاي تحولي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي آمايش سرزمين و جلب سرمايه گذاران، برخی از شهرک‌های صنعتی سيستان و بلوچستان توسعه مي‌يابد/ واحدهای کوچک زودبازده برای ارتقاء سطح معیشت مردم راه اندازی شود

  • 1400/09/04 - 12:30
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z4aa
در ديدار معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان عنوان شد:

در افق بلند مدت و مجموعه برنامه‌هاي تحولي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي آمايش سرزمين و جلب سرمايه گذاران، برخی از شهرک‌های صنعتی سيستان و بلوچستان توسعه مي‌يابد/ واحدهای کوچک زودبازده برای ارتقاء سطح معیشت مردم راه اندازی شود

علي رسوليان روز ‌پنج شنبه در ديدار با نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به اين استان و دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های بخش صنعت در سیستان و بلوچستان بيش از گذشته مورد توجه قرار می‌گیرد.

Imam Jomae1.jpg

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از توسعه زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحي صنعتی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علي رسوليان روز ‌پنج شنبه با بيان اين مطلب در ديدار با نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به اين استان و دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های بخش صنعت در سیستان و بلوچستان بيش از گذشته مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: مشکل کمبود اراضی برای صنایع نداریم، اما در افق بلند مدت و مجموعه برنامه‌هاي تحولي وزارت صنعت، معدن و تجارت براي آمايش سرزمين و جلب سرمايه گذاران، باید برخی از شهرک‌های صنعتی را توسعه دهیم.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به مشکل تأمین آب مورد نیاز شهرک‌های صنعتی اضافه كرد: در جلسات متعددي که با استاندار و نمایندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي داشته و داریم، مقرر شد از پساب فاضلاب شهری برای شهرک‌های صنعتی زاهدان و زابل بهره ببریم.

رسوليان همچنين از برنامه‌ريزي براي ايجاد کارگاه‌های کوچک صنعتي در سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: تا کنون در اين استان ۵۰ کارگاه تولیدی كوچك اجرایی و عملیاتی شده است.

وی يادآور شد: از مجموع ۱۱۰۰ واحد صنعتي و تولیدی استان سیستان و بلوچستان، ۲۰۰ واحد راکد هستند که تلاش می‌کنیم تعداد بيشتري از اين واحدها را به چرخه توليد بازگردانيم.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان نيز در اين ديدار گفت:‌ با توجه به نبود صنایع بزرگ در استان، واحدهای کوچک زودبازده برای ارتقاء سطح معیشت مردم راه اندازی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمين مصطفی محامی افزود: با توجه به محدودیت‌های موجود و خشکسالی‌های اخیر، مردم سیستان ‌و بلوچستان با مشکلات زیادی مواجه هستند.

وي اضافه كرد: متأسفانه واحدهای صنعتی بزرگی در سطح استان وجود ندارد و باید در کنار صنایع بزرگ به دنبال توسعه واحدهای کوچک و تقویت بازارچه‌های مرزی باشیم.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: فضای همکاری و زمینه‌های سرمایه گذاری در سیستان ‌و بلوچستان بسیار است، اما متأسفانه برخی موانع اداری و فرهنگی باعث شده تا سرمایه ‌گذاران رغبتی برای حضور در اين استان نداشته باشند که باید مشکلات و موانع برطرف و زیرساخت‌ها فراهم شود.

معاون فني و مشاور و مدير حوزه مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، نماینده مردم زابل، زهك، هيرمند، نيمروز و هامون در مجلس شوراي اسلامي، سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعي از مديران دستگاه‌هاي اجرايي استاني و شهرستاني، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران را در بازديد از نواحي‌ صنعتی ميانكنگي و اديمي همراهي مي‌كنند.

© گزارش تصويري

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,سیستان و بلوچستان,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 15793
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب