شنبه 03 آذر 1403

نشست استاندار سیستان و بلوچستان با مدیران واحدهای تولیدی

  • 1403/07/26 - 03:48
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 34
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zrkf
نشست استاندار سیستان و بلوچستان با مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی در شهرک صنعتی زاهدان

نشست استاندار سیستان و بلوچستان با مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی در شهرک صنعتی زاهدان برگزار شد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:راهبرد رسیدن به رشد اقتصادی در کشور و استان بایست به سمت تولید و صنعت برود و بخش تولید می تواند باعث ثروت آفرینی و ایجاد ارزش افزوده شده و نتیجه این راهبرد در سطح کلان،حذف یا کاهش درآمد زایی از راه واسطه گری و دلالی است.

به گزارش روابط عمومی،بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از چند واحد تولیدی و شرکت در نشست با مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری،مدیرکل صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان،مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و روسای بانکی استان به منظور بررسی مشکلات و ارایه راهکارهای لازم به منظور افزایش سطح تولید و اشتغال در سالن جلسات شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه برگزار شد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:راهبرد رسیدن به رشد اقتصادی در کشور و استان بایست به سمت تولید و صنعت برود و بخش تولید می تواند باعث ثروت آفرینی و ایجاد ارزش افزوده شده و نتیجه این راهبرد در سطح کلان،حذف یا کاهش درآمد زایی از راه واسطه گری و دلالی است.

وی گفت:استفاده از شیوه های تولید نیمه صنعتی و تحمیل هزینه های سربار بر تولید یکی از مشکلات واحدهای تولیدی در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان است.

" محمد کرمی" اظهار داشت:استفاده از شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و واحدهای فنآور گامی مهم در ارتباط صنعت با دانشگاه است و استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت ها و توانمندی های بالایی در ارایه تکنولوژی و فنآوری و رفع نیازهای فنآورانه صنعت و تولید است.

وی افزود:باید تولید در واحدهای تولیدی و صنعتی مبتنی بر مطالعات بازارهای داخلی و خارج از کشور با اولویت صادرات و استفاده از فرصت مرز و کسب درآمد ارزی باشد تا چرخ صنایع و کارخانه ها همواره در گردش و نتیجه آن افزایش تولید و اشتغال باشد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:ناترازی تولید برق در کشور و آثار ثانوی آن در تعطیلی واحدهای تولیدی و قطع برق یکی دیگر از عمده مشکلات مطرح شده در نشست با مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی بود که برای حل این مشکلات راهکارها و پیشنهاداتی داده شد.

وی خاطر نشان کرد:در سال های آتی هم به دلیل ناترازی در تولید برق با مشکلاتی روبرو خواهیم شد. واحدهای تولیدی و صنعتی می توانند با سرمایه گذاری در ایجاد نیروگاه های مولد مقیاس کوچک(CHP) و استفاده از انرژی های نو، تجدید پذیر و خورشیدی با کمک و هدایت شرکت های دانش بنیان و فنآور و تسهیلات شبکه بانکی، برق پایدارتری را برای خود تامین کنند.

کرمی افزود:پروژه های طرح انتقال آب از تهلاب به شهرستان های میرجاوه و زاهدان و انتقال آب از دریا از جمله برنامه های مهم دولت برای تامین آب پایدار در استان سیستان و بلوچستان و به ویژه تامین آب حوزه صنعت،تولید و معدن است .

نماینده عالی دولت در استان سیستان و بلوچستان گفت:کمبود نقدینگی، نیاز به تسهیلات ثابت و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و تسهیل مسیر از سوی شبکه بانکی از دیگر مشکلات مطرح شده در این نشست بود و تصمیماتی در این باره اتخاذ گردید.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:شبکه بانکی بایست به نیاز صنعتگران و تولیدکنندگان پاسخگویی شفاف داشته باشد و تسهیگری موثر برای فعالان اقتصادی استان باشد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان گفت:استاندار سیستان و بلوچستان و هیات همراه از 4 واحد تولیدی " شفق" تولید انواع شلنگ های فشار قوی ،" گلدوزی دستوانه ناروئی" با گلدوزی روی انواع پارچه، " پارس فوم" تولید فوم های پلی استایرن ساختمانی و " نسیم احمر زاهدان" تولید انواع فرآورده های گوشتی در شهرک صنعتی زاهدان جاده میرجاوه بازدید کرده و با مدیران این واحدهای تولیدی گفتگو کرد.

وی گفت:با عارضه یابی انجام شده توسط کلینیک کسب و کار استان، ماشین آلات خطوط تولید این 4 واحد تولیدی دچار فرسودگی شده و نیاز به تسهیلات بانکی برای نوسازی و بهسازی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال را دارند.

" علیرضا راشکی" اظهار داشت:در سال جاری با انعقاد تفاهم نامه با برخی بانک های عامل استان پس از انجام عرضه یابی ، واحدهای تولیدی بر اساس اولویت برای استفاده از تسهیلات نوسازی و بهسازی و سرمایه در گردش به شبکه بانکی معرفی می شوند.

وی خاطر نشان کرد:به علاوه با هدف تامین برق پایدار برای شهرک ها و نواحی صنعتی و جذب سرمایه گذار تاکنون در 2 شهرک صنعتی زاهدان و خاش، زون انرژی های نو، تجدید پذیر و خورشیدی جانمایی و زیر ساخت های لازم انجام و با برخی سرمایه گذاران قرارداد منعقد شده است.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت:در حال حاضر تامین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان از روش های مختلفی هم چون شبکه انتقال آب و فاضلاب، تصفیه آب حاصل از پساب شهری و حفر چاه ها و چاهک ها انجام         می شود.

وی بیان کرد:حضور استاندار سیستان و بلوچستان به همراه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری،مدیرکل صنعت،معدن و تجارت استان و مدیران دستگاه های اجرایی عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و روسای بانکی استان در نشست با مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی و بحث و گفتگو به منظور بررسی مشکلات و ارایه راهکاری لازم پایان بخش برنامه بازدید نماینده عالی دولت در استان سیستان و بلوچستان بود.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت چپ,گروه اطلاع رسانی
  • کد خبر : 29381
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب