یکشنبه 04 آذر 1403

استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب شهری، راه حل مرتفع شدن بخشی از مشکلات کمبود آب واحدهای توليدي است/ مردم و مصرف كنندگان داخلي باید از وجود صنایع فعال و توليد كالاي ايراني باكيفيت در شهرک‌های صنعتی منتفع شوند

  • 1400/09/03 - 09:30
  • - تعداد بازدید: 100
  • - تعداد بازدیدکننده: 100
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /Zn9a
در جريان بازديد معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از ناحيه‌ صنعتی بنجار زابل عنوان شد:

استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب شهری، راه حل مرتفع شدن بخشی از مشکلات کمبود آب واحدهای توليدي است/ مردم و مصرف كنندگان داخلي باید از وجود صنایع فعال و توليد كالاي ايراني باكيفيت در شهرک‌های صنعتی منتفع شوند

علي رسوليان روز ‌چهارشنبه در جريان سفر به استان سيستان و بلوچستان و با حضور در شهرستان زابل، از امکانات زیربنایی، آخرین وضعیت زیرساخت‌ها و استقرار سرمايه گذاران در ناحيه صنعتی بنجار بازدید کرد.

photo_2021-11-24_11-19-54.jpg

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از ناحيه‌ صنعتی بنجار زابل بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علي رسوليان روز ‌چهارشنبه در جريان سفر به استان سيستان و بلوچستان و با حضور در شهرستان زابل، از امکانات زیربنایی، آخرین وضعیت زیرساخت‌ها و استقرار سرمايه گذاران در ناحيه صنعتی بنجار بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی حبيب اله دهمرده ـ نماینده مردم زابل، زهك، هيرمند، نيمروز و هامون در مجلس شوراي اسلامي ـ انجام شد، توضیحات فنی و مسائل و مشکلات نگهداری زیرساخت‌های این ناحيه صنعتي ارائه و تصمیمات لازم برای ارتقاء وضعيت كنوني آن و اداره بهتر این منطقه توسط شرکت خدماتی مربوطه اتخاذ شد.

وي در ادامه از واحد توليدي "تعاوني 5027 هامون سيستان" در ناحيه صنعتی بنجار بازديد كرد.

رسوليان در اين بازدید، ضمن گفت‌وگو با مدیران و كارگران اين واحد صنعتي و توليدي، از نزدیک در جریان توانمندی‌ها، روند فعاليت و مهمترین مسائل و مشکلات آن‌ قرار گرفت و براي رفع موانع پيش روي فضاي كسب و كار و سرمايه گذاري در اين ناحيه صنعتي دستورات لازم را صادر كرد.

واحد صنعتي "تعاوني 5027 هامون سيستان" که با سرمایه ‌گذاری 130 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 5 هزار مترمربع در ناحيه صنعتی بنجار احداث و به بهره برداری رسیده است، ظرفیت تولید 26 هزار و 800 تن غذاي دام و طيور در سال را دارد و براي 8 نفر فرصت شغلي فراهم كرده است.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با حضور در جمع فعالان اقتصادي اين ناحيه صنعتي، پاي صحبت آنان نشست و به بررسي مشکلات مطرح شده از جمله امنیت، معافيت‌های مالیاتی، رفع مشکل کمبود آب و ارائه تسهیلات کم بهره به واحدهای تولیدی پرداخت و در هر مورد دستورات لازم را صادر كرد.

رسوليان در اين ديدار اظهار داشت: سیستان و بلوچستان به‌عنوان اولین استان در طرح آمایش سرزمینی مد نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است و هدف از اين سفر نيز علاوه بر بررسی مسائل و مشکلات شهرک‌ها و نواحي صنعتي و واحدهای تولیدی، توجه به نقاط ضعف و قوت اين استان در طرح مذكور است.

وي تأكيد كرد: نگاه دولت سیزدهم و وزارت صنعت، معدن و تجارت، توجه به استان‌های مرزی و توسعه اشتغال و صنعت در اين مناطق است.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان زابل و راه اندازي منطقه آزاد سیستان اظهار امیدواري كرد تحول جدی در بخش صنعت و فرآیند توسعه صنعتی اين منطقه ایجاد شود.

رسوليان در ادامه احياء واحدهاي توليدي غيرفعال و اتمام طرح‌هاي صنعتي درحال ساخت و ساز در شهرك‌ها و نواحي صنعتي را جزء اولويت‌هاي سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران عنوان كرد.


وي همچنين استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب شهری را با توجه به کمبود آب و خشکسالی در بسياري از نقاط كشور، راه حل مناسبي براي مرتفع شدن بخشی از مشکلات واحدهای توليدي در شهرك‌هاي صنعتي دانست كه در دستور كار قرار دارد.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خاطرنشان کرد: متقاضياني که در شهرک‌های صنعتی به آن‌ها زمین واگذار شده ولي با هدف سوداگري، قصد بهره برداری و توليد ندارند، آن اراضی بازپس گرفته شده و به سرمايه گذاران واقعي واگذار می‌شود.

رسوليان تصريح كرد: درحالي كه دولت راه ورود كالاهاي قاچاق و مشابه ساخت داخل را مسدود مي‌كند، مردم و مصرف كنندگان داخلي نيز باید از وجود صنایع فعال و توليد كالاي ايراني باكيفيت در شهرک‌های صنعتی منتفع شوند.

نماینده مردم زابل، زهك، هيرمند، نيمروز و هامون در مجلس شوراي اسلامي نيز در این بازدید گفت: اگر قرار باشد به شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان مثل مناطق برخوردار نگاه شود، بخش خصوصی نسبت به سرمایه گذاری رغبت پيدا نمی‌کند.

حبيب اله دهمرده با تأكيد بر اين‌كه باید به‌صورت ویژه به این منطقه توجه شود، اظهار داشت: با این نوع نگاه است كه مهاجرت جمعیت به كلانشهرها و ساير استان‌ها متوقف مي‌شود.

ناحيه صنعتی بنجار دارای 42 هکتار مساحت است که 7 هکتار آن زمین صنعتی است.

این ناحيه صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق و تلفن برخوردار است و 10 قرارداد حق انتفاع و بهره برداری با سرمایه گذاران به مساحت 3 هکتار در آن منعقد شده است.

معاون فني و مشاور و مدير حوزه مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، نماینده مردم زابل، زهك، هيرمند، نيمروز و هامون در مجلس شوراي اسلامي، سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعي از مديران دستگاه‌هاي اجرايي استاني و شهرستاني، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران را در بازديد از ناحيه صنعتی بنجار همراهي مي‌كنند.

© گزارش تصويري

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,سیستان و بلوچستان,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 15754
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب