اشتغال پایدار مهم ترین اولویت در توسعه استان سیستان و بلوچستان
استاندار سیستان و بلوچستان : اشتغال پایدار مهم ترین اولویت در توسعه استان است
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اشتغال پایدار مهم ترین اولویت در توسعه استان سیستان و بلوچستان است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اشتغال پایدار مهم ترین اولویت در توسعه استان سیستان و بلوچستان است.
"حسین مدرس خیابانی " در پنجمین جلسه کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سیستان و بلوچستان افزود: این مهم از چند مجرا قابل انجام است که یکی از آنها افزایش ظرفیت تولید و توسعه واحد های فعال به شمار می رود.
وی افزود: در حال حاضر یکی از الزامات توسعه سیستان و بلوچستان استفاده از تمام توان و ظرفیت های مغفول و بر زمین مانده در بخش صنعت ، تولید و صنف برای ایجاد اشتغال پایدار است.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: یکی از تصمیم های اخذ شده در این کارگروه امروز ، پیش بینی الحاق ۸/۵ هکتار زمین در مجاورت شهرک صنعتی زاهدان کارگاهی به سبب تقاضا محور بودن این شهرک از سوی کار آفرینان و سرمایه گذاران است.
مدرس خیابانی یاد آور شد: شهرک های صنعتی بستر توسعه اشتغال پایدار در زیر گروه های صنعتی ،تولیدی ، مشاغل صنفی و شرکت های خدمات رسان به شمار می روند.
وی بیان کرد: از دیگر مواردی که باید روی آن سرمایه گذاری و برنامه ریزی کرد ، ایجاد ناحیه صنعتی تخصصی صنایع دستی است که باید در دستور کار قرار گیرد .
استاندار سیستان و بلوچستان گفت : استقرار صنایع و صنوف بر اساس آمایش صنعتی و سرزمینی و رعایت الزامات زیست محیطی از دیگر موارد مهمی است که همواره باید مد نظر دستگاه های اجرایی مرتبط قرار گیرد.
وی یاد آور شد: مرتفع کردن مشکل برق واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان از طریق تامین مالی در ارایه تسهیلات بانکی جهت خرید ژنراتورهای تولید برق از دیگر مصوبات این نشست محسوب می شود.
مدرس خیابانی بیان کرد : بر اساس مصوبات هیات محترم وزیران واحدهای تولیدی مواد غذایی فاسد شدنی و سردخانه ای با اولویت به بانک های عامل جهت دریافت تسهیلات بانکی معرفی می شوند.
وی گفت: تعیین تکلیف زمانی در ساخت و ساز و عملیات بهره برداری قراردادهای منعقد شده ای که زمین مورد نیازشان را تحویل گرفته اند و همچنین فسخ قرارداد و معرفی به دستگاه قضایی جهت واحدهای تولیدی که به صورت غیر قانونی تغییر کاربری داده و تبدیل به انبار ، مسکونی و غیر فعال شده اند ، را از دیگر مصوبات کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان بر شمرد.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود : راه اندازی ۳۹ واحد تولیدی راکد در سه ماه نخست سال جاری ، با اشتغال ۲۱۶ نفر و هدف گذاری احیای ۱۶۷ واحد تولیدی غیر فعال تا پایان سال ۱۴۰۱ از دیگر مصوبات و تصمیمات اخذ شده این کارگروه به شمار می رود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت : 3 شهرک صنعتی مستقر در شهرستان زاهدان از جمله شهرک های صنعتی فعال و تقاضا محور محسوب می شوند.
"علیرضا راشکی " بیان کرد: شهرک صنعتی زاهدان کارگاهی با بیش از ۷۵۰ قرارداد فعال و ۷۴ هکتار اراضی واگذار شده ، در حال حاضر فاقد زمین برای طرح توسعه و واگذاری به متقاضیان جدید است.
وی یاد آور شد : موافقت کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید سیستان و بلوچستان در معرفی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی جهت دریافت تسهیلات بانکی به منظور خرید دیزل ژنراتور ، مرتفع شدن مشکل برق ۱۵ واحد تولیدی را در بر دارد.
به گزارش روابط عمومی ،نشست های کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با هدف بررسی و ارایه راه کارهایی برای رفع مشکل های واحدهای تولیدی استان به ریاست استاندار سیستان و بلوچستان ، مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط و نمایندگان بخش های خصوصی عضو کار گروه به صورت دوره ای و ماهانه برگزار می شود.