پنجشنبه 01 آذر 1403

اولین برند در خوشه بسته بندی خرمای سراوان سیستان و بلوچستان ثبت شد

  • 1401/05/23 - 08:43
  • - تعداد بازدید: 129
  • - تعداد بازدیدکننده: 129
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZE5b
ثبت اولین برند در خوشه بسته بندی خرمای سراوان سیستان و بلوچستان

اولین برند در خوشه بسته بندی خرمای سراوان سیستان و بلوچستان ثبت شد

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: اولین برند با نام بومی بیرک برای یکی از اعضای خوشه کسب و کار بسته بندی خرمای سراوان سیستان و بلوچستان ثبت شد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: اولین برند با نام بومی بیرک برای یکی از اعضای خوشه کسب و کار بسته بندی خرمای سراوان سیستان و بلوچستان ثبت شد.

" علیرضا راشکی" در حاشیه نشست با رییس خبرگزازی ایرنا  اظهار داشت: علاوه بر این اولین گواهی ایزو 22 هزار و نیز سیب سلامت و نشان حلال نیز برای آن واحد با همکاری شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان اخذ شد.

وی افزود: برنامه عمل خوشه کسب و کار سراوان از سال گذشته آغاز شد و تاکنون اقدامات مهم دیگری نیز در این خوشه صورت گرفته است.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان یاد آور شد: راه اندازی رشته دانشگاهی باغبانی و فراوری خرما در مرکز آموزش علمی و کاربردی سیب و سوران از دیگر اقدامات مهم در این خصوص محسوب می شود.

راشکی اضافه کرد: طراحی و پیاده سازی اولین بانک اطلاعاتی واحد های عضو خوشه کسب و کار خرمای سراوان در بخش های لیست واحد های عضو خوشه ، طرح های توجیهی ،اخبار مرتبط و نوآوری های روز دنیا از دیگر کارهای انجام شده در این مدت به شمار می رود.

وی خاطر نشان کرد: مطالعه میدانی برای بررسی ، شناسایی و پایش آفات خرما در سردخانه های منطقه سراوان و ارایه راهکارهای مرتبط و برگزاری رویداد استارت آپی در زمینه بسته بندی و فرآوری خرما  از دیگر موارد مهمی بود که در این مدت انجام شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان بیان کرد: اولین خرید مشترک نایلون توسط واحد های عضو خوشه خرمای سراوان ،اولین غرفه واحد های عضو خوشه در نمایشگاه ابوظبی با حمایت شرکت شهرک های صنعتی استان و اولین بازدید مشترک واحد های عضو خوشه از نمایشگاه اکسپوی دبی و نمایشگاه ابوظبی برای آشنایی با آخرین دستاورد های روز دنیا از دیگر اقدام های انجام شده محسوب می شود.

راشکی افزود: 6 طرح عارضه یابی نیز برای واحد های عضو خوشه کسب و کار خرمای سراوان انجام شده است که در این راستا علاوه بر چالش ها ،4 نیاز فن آورانه این واحد ها از جمله دستگاه سورت لیزری برای بسته بندی ،تولید قند خرمای بی رنگ ، تولید فیلتر تصفیه آب از ضایعات برگ نخل خرما و نگهداری خمیر خرما خارج از سردخانه به مدت طولانی بدون افت کیفیت و آلودگی شناسایی شده است.

وی گفت: در منطقه سراوان حدود 20 هزار هکتار سطح زیر کشت برای خرما وجود دارد که از این میزان نزدیک به  78 هزار تن خرما برداشت می شود.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بیشتر این ارقام را خرمای مضافتی و ربی تشکیل می دهند.

راشکی افزود: در حال حاضر 23 واحد در منطقه سراوان ،مهرستان و سیب و سوران در این عرصه مشغول به فعالیت هستند ، که این تعداد بر اساس ارقام دفتری 256 نفر اشتغال و ظرفیت اسمی 23150 تن را دارا هستند.

وی یاد آور شد: کنسرسیوم خرمای سراوان نیز در مرحله ثبت قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی در پایان این نشست و بازدید ازخبرگزاری ایرنا،خبرنگاران این مجموعه مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,سیستان و بلوچستان,1-2-اخبار استاني,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 18791
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب