در جريان ديدار معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با استاندار سيستان و بلوچستان عنوان شد:
رسوليان: هم افزایی دستگاههای خدماتي و حمايتي كشور برای ارتقاء سهم صنایع كوچك در اقتصاد ملي ضروري است/ مدرس خياباني: جانمایی شهرکهای صنعتی به سمت دریا و مرز سوق پیدا کند
علي رسوليان شامگاه چهارشنبه با بيان اين مطلب در ديدار با استاندار سيستان و بلوچستان اظهار داشت: با اصلاح اساسنامه اين سازمان در هيأت دولت، برای نخستین بار شهرکهاي صنفی با مشارکت بخش خصوصی در كشور ایجاد ميشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در صورت اختصاص اراضي مورد نياز، نخستین شهرک صنفی صنعتی کشور در استان سیستان و بلوچستان ایجاد میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علي رسوليان شامگاه چهارشنبه با بيان اين مطلب در ديدار با استاندار سيستان و بلوچستان اظهار داشت: با اصلاح اساسنامه اين سازمان در هيأت دولت، برای نخستین بار شهرکهاي صنفی با مشارکت بخش خصوصی در كشور ایجاد ميشود.
وی افزود: همچنين ایجاد شهرکهای صنعتی مرزي مشترک با کشورهای همسایه در دستور كار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران قرار دارد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه بر هم افزایی تمامي دستگاههای خدماتي و حمايتي كشور برای ارتقاء سهم صنایع كوچك در اقتصاد ملي تأكيد كرد.
رسولیان به تأمين زيرساختهاي مورد نياز واحدهاي توليدي در شهركهاي صنعتي اشاره و اضافه كرد: مجموعه عمليات عمراني شهرك سازي اين سازمان بدون تمهيد امكانات زيربنايي همچون آب، برق و گاز که یک ضرورت برای سرمایه گذاری و توليد است، ابتر خواهد ماند.
وی ادامه داد: به منظور جبران بخشي از كمبود آب مورد نياز در شهركهاي صنعتي، پساب فاضلاب شهری را خريداري و پس از فرآيند تصفيه در اختيار واحدهاي صنعتي قرار ميدهيم تا خللي در كار توليدشان ايجاد نشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنين با بيان اينكه سهم سیستان و بلوچستان از منابع و اعتبارات شهرکهای صنعتی افزايش مييابد، از مشاركت در زمینه حفر چاههای ژرف اين استان براي تأمين آب مورد نياز بخش صنعت خبر داد.
رسوليان احداث كارگاههاي كوچك براي استقرار صنوف و واحدهاي صنعتي دانش بنيان را از ديگر اقدامات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران براي حمايت از پيوند علم و صنعت در شهركها و نواحي صنعتي عنوان كرد.
اصناف و صنایع باید با هم پیوند بخورند
استاندار سیستان و بلوچستان نيز در این ديدار با اشاره به اینکه اصناف و صنایع باید با هم پیوند بخورند، اظهار داشت: یکی از محورهای توسعه سیستان و بلوچستان، ایجاد کارگاهها و صنایع کوچک است.
حسین مدرس خیابانی با تأكيد بر رفع موانع اختصاص اراضی مورد نياز برای توسعه شهرکهای صنعتی افزود: بهجز صنایع آلاینده، هر واحد صنعتی که با مانع محیط زیستی مواجه شده باشد، مشكل آن بايد در کمترین زمان ممكن مرتفع شود.
وی با اشاره به اینکه بايد سیستان و بلوچستان را با نگاه ویژه تری نسبت به سایر استانها دید، اضافه کرد: ما بهجز نقدینگی، مانعی برای سرمایه گذاری در استان نداریم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: از آنجايي كه شهرکهای صنعتی جلوه گاه توسعه صنعتی محسوب میشوند، شرکت شهرکهای صنعتی استان باید اختیاراتی برای واگذاری اراضی و افزایش میزان تخفیف نسبت به سایر استانها داشته باشد.
مدرس خیابانی با بيان اينكه مدل توسعه سیستان و بلوچستان بر مبناي ایجاد اشتغال بنا شده است، بر حل مشکلات و رفع موانع فضاي كسب و كار صنایع و همچنين احياء واحدهاي صنعتی راكد به منظور حفظ و افزايش نرخ اشتغال استان تأكيد كرد.
وی در ادامه با تأكيد بر اينكه جانمایی شهرکها و نواحی صنعتی باید به سمت دریا و مرز سوق پیدا کند، خاطرنشان كرد: این مهم میتواند ظرفیت مناسبي برای ایجاد شهرکهای صنعتي مشترک مرزی بهوجود آورد.
معاون فني و مشاور و مدير حوزه مديرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، نمایندگان مردم زابل، زهك، هيرمند، نيمروز و هامون در مجلس شوراي اسلامي، سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و جمعي از مديران دستگاههاي اجرايي استاني و شهرستاني، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران را در بازديد از شهركها و نواحي صنعتی استان سیستان و بلوچستان همراهي ميكنند.
© گزارش تصويري
نظر دهید