حضور مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان در قاب تصویری شبکه استانی هامون سیستان و بلوچستان
تبیین دستاوردهای شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان در 46 سالگی فجر شکوهمند انقلاب اسلامی
به گزارش روابط عمومی ، همزمان با نخستین روز از ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی " علیرضا راشکی " مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان با حضور در برنامه تلویزیونی " خاک پر گهر " در قاب تلویزیون شبکه استانی هامون به تبیین دستاوردهای سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان در 46 امین سالگشت دهه فجر انقلاب اسلامی و تشریح برنامه ها ، ارائه گزارش عملکرد و راهبردهای کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت پرداخت.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان در این گفتگو اظهار داشت: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و شرکت های تابعه استانی آن خود مولود انقلاب اسلامی است که در دهه 1360 خورشیدی به منظور ترغیب سرمایه گذاران به تولید و اشتغال در بستری مطمئن با تامین زیر ساخت های حیاتی برای خودکفایی اقتصادی کشور و رفع نیاز اساسی تولید کنندگان و صنعتگران تاسیس شده است.
وی در برنامه تلویزیونی خاک پر گهر گفت: در حال حاضر قریب به 900 شهرک و ناحیه صنعتی در سطح کشور وجود دارد که سهم شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان 32 شهرک و ناحیه صنعتی با 3226 فقره قرارداد و واگذاری 1066 هکتار زمین به واحدهای تولیدی و صنعتی است.
" علیرضا راشکی " خاطر نشان کرد: در حال حاضر زمینه های بسیار خوبی برای جذب سرمایه گذاری و حضور متقاضیان به عرصه صنعت و تولید فراهم شده است و شاهد روشن این گفتار بهره برداری از 1699 واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری 41359 میلیارد ریال و اشتغال مستقیم 17036 نفر در گستره شهرک ها و نواحی صنعتی استان می باشد.
وی اذعان کرد: در حال حاضر برای آسودگی خاطر سرمایه گذاران ، کارآفرینان و مدیران واحدهای تولیدی 15 ایستگاه آتش نشانی ، 16 خودرو مجهز آتش نشانی ، 4 مرکز بهداشتی ، 4 پایگاه امدادی اورژانس ، 3 دستگاه آمبولانس و 5 ایستگاه تصفیه خانه فاضلاب صنعتی به همراه آزمایشگاه مربوط ، ثمره انقلاب اسلامی برای شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان می باشد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت : با توجه به ناترازی برق در کشور و مشکلات پیش آمده برای صنایع و واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی ، اقدامات و پیش بینی های خوبی برای تامین و جبران بخشی از کمبود برق صورت گرفته است.
وی در این باره گفت : اجرای پروژه پست برق ناحیه صنعتی نصرت آباد با توان تولید30مگاوات برق ،ایجاد زون انرژی خورشیدی و تجدید پذیر در شهرک های صنعتی زاهدان جاده میرجاوه ، زاهدان کامبوزیا ، سراوان و خاش در مجموع 120 هکتار زمین ، ایجاد زیر ساخت فاز عملیاتی احداث نیروگاه خورشیدی با توان 14 مگاوات در زمینی به مساحت 20هکتار ، بهره برداری از نیروگاه های مقیاس کوچک با توان تولید برق 15 مگاوات و 10 مگاوات در دست راه اندازی در شهرک صنعتی ایرانشهر و به علاوه انعقاد 5 فقره قرارداد تولید برق از انرژی خورشیدی در شهرک صنعتی خاش ازجمله اقدامات قابل توجه شرکت شهرک های صنعتی استان برای جبران بخشی از ناترازی برق می باشد.
راشکی با شمردن اقدامات شهرک سازی در سال " جهش تولید با مشارکت مردم " ابراز داشت : اجرای 65 هکتار زمین برای فاز عملیاتی و تامین زیر ساخت های مورد نیاز جهت استقرار سرمایه گذاران در شهرک صنعتی زاهدان کامبوزیا به مساحت 20 هکتار ، شهرک صنعتی زاهدان جاده میرجاوه 15 هکتار ، شهرک صنعتی خاش و سراوان به ترتیب 20 و 10 هکتار ، اجرای شبکه گازرسانی در شهرک ها و نواحی صنعتی خاش ، محمد آباد زابل ،رامشار ، کنارک و ادیمی و همچنین احداث 8 سوله در مجتمع کارگاهی شهرک صنعتی زاهدان کارگاهی و 8 سوله در مجتمع کارگاهی صنایع خرد و صنوف تولیدی در شهرک صنعتی محمد آباد زابل از جمله اقدامات حوزه معاونت فنی این شرکت می باشد.
این مقام مسئول افزود: در کنار واگذاری زمین به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی برای راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی جدید، با کمک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان ، اطلاعات واحدهای تولیدی راکد احصاء و تلاش های زیادی در راه اندازی مجدد این واحدهای تولیدی شده است که حاصل آن راه اندازی مجدد 213 واحد تولیدی راکد تاکنون به چرخه تولید و اشتغال در شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان می باشد.
رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی استان یاد آور شد : علی رغم برخی موانع و مشکلات برای جذب سرمایه گذار از جمله دوری از مرکز کشور ، تامین سوخت ، سرمایه در گردش ، مواد اولیه ، کمبود نیروی انسانی ماهر و کارگر فنی ، قطعی برق و ... روند سرمایه گذاری و بهره برداری از واحدهای تولیدی و صنعتی و واحدهای راکد راه اندازی شده مجدد در استان سیستان و بلوچستان در مقایسه با سایر استان های برخوردار در وضعیت مطلوبی قرار دارد.
وی عنوان کرد: به علاوه در 11 ماهه سال جاری که با شعار سال " جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی نام گذاری شده است ، تعداد 136 واحد تولیدی با سرمایه گذاری 10620میلیارد ریال و اشتغال 1193 نفر به بهره برداری رسیده است.
وی در بخش دیگری از گفتگو در برنامه تلویزیونی خاک پر گهر گفت : به غیر از اقدامات زیر ساختی ، پروژه های عمرانی و شهرک سازی که ماموریت اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و شرکت های تابعه استانی آن می باشد ، اقدامات حمایتی و پشتیبانی موثری توسط حوزه معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان به صورت کمک های سخت افزاری و نرم افزاری به واحدهای تولیدی شده است.
راشکی بیان داشت : ایجاد کلینیک های کسب و کار با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه ها ، مشاورین فن بازار و پارک علم و فناوری با هدف عارضه یابی و ارائه کمک های فناورانه به واحدهای تولیدی و صنعتی ، برگزاری دوره های آموزش تخصصی ، حمایت از واحدهای تولیدی برای حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی و شناسایی بازارهای هدف صادراتی ، ایجاد خوشه های کسب و کار بر اساس ظرفیت ها و توانمندی های منطقه ای مانند خوشه های کسب و کار فرش دستباف سیستان ، بسته بندی خرمای سراوان ، میوه های گرمسیری( موز) زرآباد ، شیلات و آبزیان چابهار و کنارک به منظور ایجاد زنجیره ارزش و ارزش آفرینی به محصولات تولیدی از جمله دستاوردهای حوزه معاونت صنایع کوجک شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان می باشد.
وی در این گفتگوی تلویزیونی خاطر نشان کرد : شناسایی واحدهای نیمه فعال و کمک به افزایش تولید و اشتغال آنها از دیگر ماموریت های حوزه معاونت صنایع کوچک است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: به همین منظور در 11 ماهه سال 1403 در کنار راه اندازی مجدد 24 واحد تولیدی راکد ، تعداد 70 واحد صنعتی تا پایان سال به هدف گذاری افزایش ظرفیت تولید و اشتغال خواهند رسید.
وی افزود : ارتباط و تعامل تنگاتنگ با پارک علم و فناوری و مراکز رشد و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برای شناسایی و معرفی واحدهای تولیدی مستعد برای دانش بنیان شدن از دیگر رویکردهای شرکت شهرک های صنعتی می باشد .
رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان در این باره گفت : ساخت و واگذاری 15 واحد سوله کارگاهی دانش بنیان و فن آور با مساحت 3600 متر مربع با اعتباری بالغ بر 20میلیارد تومان در مجتمع فاز یک شهرک صنعتی زاهدان میرجاوه با نگاه حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی دانش بنیان بوده است.
علیرضا راشکی یادآور شد: پایش قراردادهای منعقده و طرح های صنعتی و غیر صنعتی به منظور تسریع در فرایند بهره برداری طرح ها ، پیشرفت در عملیات ساخت و ساز ، نظارت اثر بخش برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از دیگر ماموریت های اخیر شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان است.
وی گفت : اثرات برگزاری مستمر و منظم کار گروه پایش در بازه زمانی آبان ماه 1402 لغایت آبان ماه1403 منتج به برگزاری 26 جلسه با بررسی 294 طرح ، اعطای مهلت به 151 طرح ، بهره برداری از 37 طرح ، فسخ قرارداد 106 طرح و آزاد سازی 30 هکتار زمین و آماده واگذاری به سایر متقاضیان واجد شرایط می باشد.
نظر دهید